Klinik for Fodterapi i Birkerød

Som statsautoriserede fodterapeuter behandler vi alle patienttyper.

På Klinik for Fodterapi i Birkerød nær Farum og Allerød får du behandling af en statsautoriseret fodterapeut.

Vi tilbyder alt indenfor fodbehandling og fodpleje - fra nedgroede negle og fremstilling af specialindlæg til behandling af patienter med svær ledgigt.

Du er garanteret en professionel behandling, uanset hvilket fodproblem du står over for.

Mange fodproblemer skyldes brug af forkert fodtøj, manglende viden om fodpleje eller overantrengelse af fødder, tæer og ankler. Men de fleste fodlidelser kan i langt de fleste tilfælde behandles effektivt hos din fodterapeut, så du slipper for smerter og irritation.

Vores fodterapeut giver dig råd og vejledning om korrekt pleje, almen sundhed og beskyttelse af fødderne, så du kan forebygge forskellige lidelser.

Vi rådgiver også om alt fra negleklipning til brug af passende fodtøj og aflastninger, der afhjælper og forebygger ligtorne.

Vi fortæller dig naturligvis også, hvordan du skal vedligeholde dine fødder efter endt behandling. Som statsautoriseret fodterapeut bringer Klinik for Fodterapi dig videre.

Tilskud til behandling

Hvis du er medlem af sygeforsikringen "Danmark". Her kan gruppe 1 og 2-patienter blandt andet få tilskud til fodterapi samt fremstilling af indlægssåler. Du kan læse mere om vores tilskud her.

Vi vejleder dig om behandlingsmulighederne samt mulige tilskud.

Alt inkluderet hos Klinik for fodterapi

Vi lægger ligeledes stor vægt på at gøre fodbehandlingen til en vidunderlig oplevelse med fodbad, servering af kaffe, te eller varm chokolade, samt dejlig fodmassage med Allpresan creme.

Vores klinik for fodterapi er velindrettet og komfortabel med to separate klinikværelser, der sikrer diskretion om den enkelte behandling. På klinikken behandler vi personer fra hele området - fra Birkerød, Allerød og Farum til spidsen af Nordsjælland.

Klinik for Fodterapi er beliggende få hundrede meter fra Bistrup Trafikplads. Hvis man kommer i bil, er det altid muligt at parkere lige uden for klinikken.    

Bestil tid på Klinik for Fodterapi

Du er velkommen til at kontakte Klinik for Fodterapi på telefon +45 22 28 99 44.

Kontakt

Telefon:+45 22 28 99 44
Mail: info@sund-fod.dk
CVR: 26503574

Find vej

Langkærgårdsvej 16
3460 Birkerød

Åbningstider

Åbent alle hverdage fra kl. 9 -17