Behandlinger

Vi behandler følgende punkter
  • Fodbehandling
  • Fodterapi / fodbad
  • Nedgroede negle
  • Hård hud
  • Revnet hud
  • Hårde fortrykkede negle
  • Ligtorne
  • Vejledning
  • Årsstatus af diabetes fødder

Nedgroede negle og sund fodpleje på fodklinik i Birkerød
Et af de hyppigst forekommende problemer inden for fodpleje er nedgroede negle. Problemet kan heldigvis forebygges med en daglig sund fodpleje, men er uheldet ude, kan vi hjælpe.

Det er vigtigt at få behandlet de nedgroede tånegle med en professionel fodpleje, idet tilstanden kan forværres og i visse tilfælde lede til infektion. 

Fodpleje til forebyggelse af nedgroede negle
Nedgroede negle opstår oftest som følge af forkert fodtøj, eller fordi neglene ikke er klippet korrekt. Tåneglene bør klippes lige over - ikke rundet ned i siderne.

Det er som regel neglen på storetåen, der er problemer med, og kvinder har oftere end mænd problemer med nedgroede negle, hvorfor kvinder oftere har behov for en fodpleje. Det kan forklares med, at mange kvinder går i sko, som ikke giver tilstrækkelig plads til tæerne. Når tæerne presses sammen, har neglene ikke plads til at vokse naturligt, og neglene vokser i stedet ned i tåen.

På vores klinik rådgiver vi ligeledes om korrekt fodtøj, negleklipning og almindelig fodhygiejne som forebyggelse til nedgroede negle.

Behandling af nedgroede negle
Behandlingen af nedgroede negle er smertefri, og virker hurtigt og effektivt.

Med en neglebøjle kan vi rette de nedgroede negle op under en professionel fodpleje. Neglebøjlen skal løbende justeres, således neglen tilpasses og finder sin rette form.

Undervejs i behandlingsforløbet skal neglen klippes korrekt, og der skal så vidt muligt benyttes rummeligt fodtøj.

Ved henvisning fra egen læge til statsautoriseret fodterapeut ydes et vist tilskud til neglebøjlebehandling - også medlemmer af sygeforsikringen "Danmark" får tilskud til fodpleje.

Fremstilling af Dynamic Feet

Stor belastning, overbevægelighed, benlængdeforskel, fejlstillinger af fodens knogler mm kan få kroppen til at kompensere uhensigtsmæssigt og give smerter og gener i andre dele af kroppen end fødderne; knæ, hofter, lænd og ryg er udsatte.

Om du er ung, ældre, om du står, går, leger, løber, danser, eller om du dyrker sport på motions- eller mere professionelt plan, så er kroppen afhængig af velfungerende fødder.

Bevar et aktivt liv med dynamiske fødder – ring og få infomation om DynamicFeet er noget for dig!

Se evt. også Dynamic Feets egen hjemmeside - her

Bestil tid til behandling af nedgroede negle og fodpleje.

Du er mere end velkommen til at kontakte Klinik for Fodterapi på telefon +45 22 28 99 44, hvis du har brug for en professionel fodpleje i høj kvalitet. Vi har telefontid hverdage mellem 9 - 17.

Vi hjælper patienter i alle aldre fra hele Sjælland og har især mange patienter fra Farum, Allerød og Birkerød, hvor klinikken ligger.

Kontakt

Telefon:+45 22 28 99 44
Mail: info@sund-fod.dk
CVR: 26503574

Find vej

Langkærgårdsvej 16
3460 Birkerød

Åbningstider

Åbent alle hverdage fra kl. 9 -17